Oplossingen op maat voor jouw organisatie.

 

HR professionals moeten bij de organisatie passen, maar de organisatie moet óók bij de HR professional passen! Daarom kijken wij bij Recrewed kritisch en diepgaand naar beide zijden van de medaille.

Oplossingen voor joúw organisatie

Bij Recrewed geloven wij dat elke organisatie anders is. Wij begrijpen dat elke organisatie zijn eigen unieke karakter en identiteit heeft, waarin onder andere bedrijfscultuur, structuur, missie en visie een rol spelen. 

Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen aan voor organisaties. Dit doen wij in verschillende takken van sport, namelijk:

1. Recruitment (tijdelijk en/of vast);  2. Training en 3. Consultancy.

Recruitment

Waar in ‘goed’ Nederlands altijd werd gesproken over werving en selectie is recruitment uitgegroeid tot een professioneel vak. Een specialisme dat kennis vereist van arbeidsmarktcommunicatie, van data en algoritmen, van de juiste sources en van cultuur en structuur van organisaties. En dan hebben we het ook nog over mensen! Die kennis bieden wij organisaties. Dat doen we voor een kwalitatieve invulling van vacatures op vaste of tijdelijke (interim/detachering) basis. Met 'no cure, no pay' of op basis van exclusiviteit. De volgende specialismen hebben wij in huis:

· Human Resource Management (Medewerker, Officer, Adviseur, Business Partner & Manager)
· Recruitment (Van junior tot en met senior recruiter)

Training

Wij beschikken over jarenlange succesvolle ervaring om mensen doelgericht te trainen. Altijd erop gericht om mensen vaardig te maken en inzichten en kennis aan te reiken. Zonodig combineren wij training met coaching. Een overzicht van onze trainingen treft u hieronder aan maar wij beseffen dat maatwerk gewenst is, maatwerk specifiek afgestemd op specifieke leerdoelen. Professionele trainers en acteurs. Standaard of maatwerk. Afhankelijk van de behoefte van organisaties of medewerkers. En die kan variëren. Daarom bieden wij een breed aanbod. Dat is altijd actueel en u treft dat hieronder aan. En ziet u niet wat u zoekt, neem dan gerust contact toch met ons op. Wij helpen u verder. Een overzicht van onze trainingen:
· Presenteren met impact.
· Pakkend adviseren
· Waardevol leidinggeven
· Effectief omgaan met werkstress
· Zelfstandig ondernemen als Recruiter
· Vaardig in veranderen van organisaties
· Effectieve personeelsgesprekken voeren
· Persoonlijk leiderschap
· Bewust teams samenstellen
· Accountmanagement
· Telefonisch klanten werven
· Klantgericht communiceren
· Netwerken
· Succesvol onderhandelen
· Commercieel presenteren
· Commercieel overtuigen en beïnvloeden
· Succesvol offertes schrijven
· Verkoopplan opstellen
· Marketing voor ondernemers
· Basistraining werving & selectie
· Werving en selectie voor gevorderden
· Basisopleiding arbeidsmarktcommunicatie
· Arbeidsmarktcommunicatie voor gevorderden
· Selecteren op potentiële kwaliteiten van kandidaten

Consultancy

Adviezen voor een effectieve en efficiënte organisatie. Op het vlak van HRM of Recruitment. Daarvoor kunt u bij ons terecht.
Voorbeelden van topics zijn:
· Strategisch Human Resource Management
· Duurzame inzetbaarheid
· Effectief wervingsplan
· Effectieve gesprekkencyclus

Waar wij voor staan

Missie: Wij leveren zichtbaar een bijdrage aan het effectiever functioneren van mensen en organisaties. Dat doen we met inzet van de juiste mensen, de juiste ontwikkeling en het juiste advies. Wij leveren maatwerk.

Visie: Ook in deze tijd van digitalisering en robotisering blijven mensen belangrijk voor organisaties. Functies veranderen maar competenties blijven “key”, wij beseffen dat. Nu en in de toekomst.

Kernwaarden: betrokken, deskundig en coöperatief met een ‘scherp oog’ voor verandering.